(4-5 osôb) cca 4 kg*
(4 osoby) cca 3,2 kg*
Na základe smerenice europského parlamentu majú gastronomické zariadenia povinnosť označovať prítomnosť alergénou v potravinách ktoré ponúkajú.
1. Obilniny obsahujúce lepok(pšenica,ráž,jačmeň,ovos,špalda,kamut alebo ich hybridné odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójove zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z nich
8. Orechy(mandle,lies.orechy,vlašské orechy,kešu,pekané orechy,para orechy,pistácie,queenslandské orechy a výrob.z nich)
9. Zeler a výrobky z nich
10. Horčica výrobky z nej
11. Sézamove semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitaný v koncentraciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
13. Vlčí bob a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Ceny platné od 21.9.2023.