
Ako si prípravíme dozlatista upečenú chrumkavú hus doma
Chrumkavá pečená hus, ktorej lahodné mäsko sa doslova rozpúšťa na jazyku. Nádherná vôňav kuchyni, ktorá vás opantá tak, že sa nebudete vedieť dočkať obedu. Dokonalá kombinácia
Chrumkavá pečená hus, ktorej lahodné mäsko sa doslova rozpúšťa na jazyku. Nádherná vôňav kuchyni, ktorá vás opantá tak, že sa nebudete vedieť dočkať obedu. Dokonalá kombinácia
V Reštaurácii u Jakuba milujeme husi. Všetci, od kuchárov až po vás, návštevníkov. A to nielen akosnáď to najchutnejšie jedlo na svete, ktorým podľa nás pečená hus
Všetci vieme, že obdobie tradičných husacích hodov sa spája s jeseňou. Svätomartinská husa je ale priamo spojená so svätým Martinom Tourským. Na Slovensku sa spája hlavne s Martinovými meninami.
Hus je kráľovnou tradičných husacích hodov, tým pádom, pečienka je princeznou. Okrem toho, že je lahodná, chutná a jemná, je aj zdravá.
Lokše sú neodmysliteľnou súčasťou tradičných husacích hodov. Viete ako vznikajú? Naše lokše sú znamenité, pretože ich vyrába ručne naša dodávateľka Silvia, ktorá sa k výrobe
Malé Karpaty ponúkajú turistom nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia množstvo možností ako príjemne stráviť čas. Prekrásna príroda, úžasné scenérie, milí ľudia, chutné jedlo
V našej reštaurácii Husacina u Jakuba pre vás vyberáme len tie najlepšie husi a kačice z domácich fariem. Vyberáme si farmárov, ktorí sa naozaj starajú
Jeseň je pre mnohých milovníkov kvalitného jedla synonymom husacích hodov. Pri pochutnávaní si na jemnom husacom, ale aj kačacom mäsku, ktoré sa doslova rozplýva na